Skip to content

Bent u op zoek naar een betrouwbare reparateur voor uw gashaard? Is uw gashaard kapot en wilt u er graag naar laten kijken door een professionele monteur? GE Services staat voor u klaar en heeft jarenlange ervaring met het repareren van gashaarden.

Onze monteur is een bekend gezicht bij veel klanten van voormalig haardenspecialist Ingmar Haarden en Kachels in Nieuwveen. In opdracht van Ingmar Haarden en Kachels en meerdere andere specialisten zijn er vele gashaarden gerepareerd. We zijn bekend met gashaarden van vrijwel alle grote en minder grote merken en fabrikanten. 

Haardenspecialist Ingmar was gevestigd aan de W.P. Speelmanweg 39a in Nieuwveen. Ingmar is permanent gesloten. Voor onderhoud aan uw gashaard belt u met GE Services.

Wilt u ook uw gashaard laten repareren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06 51 64 30 80. We maken een afspraak en komen bij u langs om te zien wat er met de haard aan de hand is. Mocht het een probleem met de rookgasventilator betreffen, kunnen we u  ook daarmee van dienst zijn. 

Is uw gashaard kapot? Bel nu en wij komen hem zo snel mogelijk maken!

Of stuur een berichtje via WhatsApp!